Weselne przykładowe menu
Obiad
-Rosół z makronem lub krem pieczarkowy
-Kurczak gotowany w potrawce
-Kotlet de volaile
-Kotlet zawijany z pieczarkami
-Pieczeń z karkówki / Żeberko
-Pierś z kurczaka nadziewana serem
-Schab nadziewany szpinakiem i czosnkiem
3.5 k. na osobę
Zestaw surówek/warzywa gotowane
Ziemniaki gotowane, pyzy, frytki
Sos pieczeniowy
Deser lodowy / kawa, herbata
Ciasto ( 4 rodzaje) 2,5 K/os
Zimny Bufet
-Galantyna (Sos czosnkowy)
-Schab ze śliwką (Sos tatarski)
-Polędwiczka wieprzowa z morelą (Pieczywo czosnkowe masło)
-Szynka z jajkiem
-Szynka z szparagami
-Ryba w galarecie
-Galart drobiowy
-2 rodzaje sałatek (grecka, gyros, makaronowo-brokułowa, jarzynowa
3k.na osobę
Śniadanie
-Barszcz, flaki, żurek , gulaszowa
-Golonka gotowana
-Szaszłyk drobiowy
-Udko pieczone lub (strogonov, golonka po bawarsku, ryba smażona)
-kapusta zasmażana
-Pieczywo , masło
-Ketchup , chrzan, musztarda
1,5 k . na osobę
Dodatkowo oferujemy szynkę pieczoną lub prosiaka